“Újszerű, számukra szokatlan. A zsidó vallásról, kultúráról ilyen nyíltsággal nem igazán találkoznak a diákjaink.”

“Segít a megismerésben, az elfogadásban. Életközelivé válik a történelem.”

“Nagyon pozitív hatással volt a diákokra. Gondolkodásra késztette őket, megtapasztalták, hogy nem feltétlenül van minden kérdésre egyértelmű válasz és milyen nehéz a megfelelő érveket megtalálni.”

“Azért találtam hasznosnak a foglalkozást, mert a vezetők személyisége és hozzáállása a diákok számára első perctől kezdve megnyerő volt és így az esetleg bennük élő sztereotípiákra és előítéletekre a zsidókkal kapcsolatban rá tudtak cáfolni.”

“Nagyon köszönöm és szívből kívánom, hogy ne veszítsék el lendületüket, lelkesedésüket és minél több helyre eljussanak.”

“Nagyon köszönjük a lelkes vezetést. Jó volt „felfedezni” Budapestet, és közben sok érdekes
dolgot hallani.”

“Nagyon szimpatikus a moderátorok, elfogadó magatartása, nyitottsága, őszinteségük. Látszik a sok éves gyakorlat, a rutin – ami sok esetben az érzékenyítő programoknál hiányzik. Számomra a csoda volt, hogy nagyon erős témát, ilyen játszi könnyedséggel, pozitív eredményekkel sikerült ilyen rövid idő alatt elérni. A közelmúlt legjobb érzékenyítő foglalkozásával ismerkedhettem meg. Élmény volt. Köszönjük a foglalkozást!”

“Nagyon fontos munkát végeztek, és pedagógiailag is nagyon jól – sokat jelent a diákoknak a nyitottságotok, kíváncsiságotok, őszinteségetek, és a példátok is, hogy fiatalok vagytok, csak kicsit idősebbek, mint ők, de már egy ilyen program létrehozóiként és alkotóiként tesztek azért, ami fontos Nektek. Minél több ilyen program kéne, ahol sokféle embert testközelből, beszélgetés során ismerhetnek meg – nagyon kíváncsiak, és az ezekhez hasonló beszélgetések, foglalkozások hozzájárulnak ahhoz, hogy önálló véleményalkotók, felelős állam- és világpolgárok:), és döntési szabadságukkal jól élő, tájékozottabb, nyitottabb emberek legyenek. Azt az örömöt nem is említve, hogy valaki kíváncsi rájuk igazán – a mi sulinkban, remélem, ez nem ritkaság, de minden valódi találkozás gazdagítja az embert és örömmel tölti el. És felvillant valamit abból is, mi mindent kezdhetnek az életükkel, mennyi út van. Kívánom, hogy továbbra is sok örömötöket leljétek a munkátokban, várjanak Rátok szép kihívások és sok-sok visszaigazolás, hogy Tőletek is jobb lesz a világ!”